Atelier van Biesbergen

Atelier van Biesbergen - Antoniusstraat 3a - 5038 DK Tilburg 06 26 994683 ateliervanbiesbergen@gmail.com

 
 


Mijn naam is Annelies en ik ben Beeldend Kunstenaar en Eigenaresse van het Atelier van Biesbergen.

Mijn bijzondere Schilders Atelier is gevestigd in een voormalige Kapel van de Fraters van Tilburg in de binnenstad van Tilburg.
Vlakbij is het NS station, de LocHal in de Hippe Spoorzone 3 minuten lopen vanaf het Atelier.

Schilderijen, Tekeningen en Sculpturen in mijn eigen Kleurige en figuratieve Stijl ontstaan in het Atelier en zijn te Huur en te Koop.

Opdrachten voor een speciaal Kunstwerk doe ik ook. 

Bijzondere en speciale Kunst opdrachten en Verzoeken voor op maat vervaardigde Kunstwerken en Speciale Schilder Workshops vind ik erg leuk en voer ik uit met veel enthousiasme, overleg en vakmanschap.

Ik denk graag mee en we gaan samen met de gewenste ideeën aan de slag.
Op diverse plaatsen in Nederland zijn  Direct Contact opnemen kan ook:-)

ateliervanbiesbergen@mail.com of 00316 26 99 46 83

In mijn Atelier organiseer ik wekelijks schilder-en andere Creatieve Schilder Cursussen en individuele Schilderworkshops voor Jong en Oud, Scholen, Bedrijven en Particulieren en de Overheid.

HET KINDERATTELJEE op donderdagmiddag, medio april 2023,van 15.30 tot 17.00 uur is voor enthousiaste Kinderen van 5 tot 12 jaar en Jongeren.

Aangeboden worden ook diverse creatieve Schilder WORKSHOPS voor volwassenen op maat.

Jonge Talenten die naar de Kunst Academie willen begeleidt ik graag.

We maken een mooie, boeiende Portfolio voor de toelating voor de gekozen Instelling....lees meer over Annelies

Soms blijft een Stagiair na het afstuderen “hangen“ om de kneepjes van het vak te leren en ervaring in het creatieve werkveld op te doen.

Kom een keer kennismaken, de Rode Deur staat vaak open en er is een kopje koffie of thee of mail me om je ideeën te delen.

Naaktmodel workshops in Nederland

Model workshop in België en in Nederland


De Schilder Workshops worden georganiseerd in Tilburg, en zalen  in Nederland en BelgiëWorkshops, Kunstuitleen Home  Schilderlessen  Workshops   Annelies   Het Kinderatteljee   Galerie   Contact

Schilder Workshop Jongeren met Volwassenen, alle combinaties mogelijk! Schilderlessen in het Atelier vanaf half januari 23 ben ik er weer.

Komen julie ook?


Individuele Naaktmodel Teken -en Schilder Workshops worden georganiseerd in Tilburg, en in *"Zalen"  in heel Nederland en België

 

citaat van de dag

Picasso:

Er zijn schilders die de ZON in een gele vlek veranderen, maar er zijn anderen die, dankzij hun kunst en intelligentie, een gele vlek in de zon veranderen.

Bij de Rode Deur naar binnen:-)

HOME     Workshops    Schildercursus  Galerie    Contact   C.V  Annelies